Hoe optimaliseer je daglicht met modulaire lichtstraten?

Artikel delen

In de wereld van bouwinnovatie spelen modulaire lichtstraten een steeds grotere rol. Deze lichtstraten, aangeboden door onder andere VELUX Commercial, bieden oplossingen die flexibel, efficiënt en duurzaam zijn. Vanaf de ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie bieden modulaire lichtstraten een scala aan voordelen die elk project naar een hoger niveau tillen.

Lichstraten

Het modulaire systeem van VELUX Commercial biedt een reeks van oplossingen, van enkele modules tot buitengewoon schaalbare lichtstraatconfiguraties. Deze modulaire aanpak stelt architecten en ontwerpers in staat om lichtstraten te creëren die perfect passen bij de specifieke behoeften van verschillende gebouwen, zoals smalle gangen, lobby’s, studio’s en brede looproutes.

Efficiënte productie en installatie

LichstratenAlle lichtstraatmodules worden onder ideale fabrieksomstandigheden geproduceerd, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd. De modules zijn voorzien van het CE-label en worden geleverd met geïntegreerde isolatie en passende accessoires, wat resulteert in een snelle en efficiënte installatie. Dit betekent minder tijd op de bouwplaats en een voorspelbare tijdsplanning, waardoor kosten worden bespaard en de algehele efficiëntie wordt verbeterd.

Optimaal daglicht en duurzaamheid

Het naadloze systeem van de modulaire lichtstraten zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht, waardoor de binnenruimtes worden verrijkt en energie wordt bespaard. Bovendien zijn alle lichtstraatconfiguraties gebaseerd op dezelfde module, wat betekent dat er geen verschillende modules voor verschillende oplossingen hoeven te worden gespecificeerd. Dit vereenvoudigt het ontwerpproces en zorgt voor consistentie en uniformiteit in het eindresultaat.

Klaar voor de toekomst

LichstratenOf het nu gaat om renovatie- of nieuwbouwprojecten, modulaire lichtstraten bieden een toekomstbestendige oplossing die voldoet aan de groeiende eisen van duurzaamheid, efficiëntie en flexibiliteit. Met VELUX Commercial kunnen gebouwen worden getransformeerd tot ruimtes die optimaal profiteren van natuurlijk daglicht, comfortabel zijn om in te werken en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van modulaire lichtstraten en laat uw gebouw stralen met hernieuwde energie!

Velux Commercial
commercial.velux.nl