Een kleine misstap een groot gevolg

Artikel delen

Dit is Hans. Hans werkt al jaren zonder problemen op hoogte. Het gevoel van vrijheid dat je ervaart spreekt hem het meeste aan. ‘Valbeveiliging? Nee joh, dat is niet nodig. Ik ben altijd heel voorzichtig, dat zit wel goed.’

Hans heeft kennelijk niet in de gaten dat het volgens het RIVM bij 29% van alle ongevallen op de werkvloer, misgaat bij het werken op hoogte. Eén kleine misstap of een verkeerde inschatting kan grote gevolgen hebben en leiden tot een dodelijk ongeluk.

Het is echt gaaf werk, maar niet zonder gevaar. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de risico’s. 3M helpt je hierbij. 3M is specialist in valbeveiliging. Bij 3M kun je terecht voor verschillende trainingen in veilig werken op hoogte. Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten die het werk veiliger maken. Ze vertellen je er graag over.

Gelukkig heeft Hans 3M gevonden. Hij werkt vanaf nu veilig gezekerd en voelt zich nog steeds net zo vrij. Wil jij ook meer weten over veilig werken op hoogte? Download dan de toolbox van 3M met alle relevante informatie via www.3Msafety.nl/werkenophoogte.
In de toolbox vind je de volgende whitepapers:

  • De 6 meest voorkomende ongevallen bij werken op hoogte
  • Mythes over werken op hoogte opgehelderd
  • Wetgeving werken op hoogte

3M helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes om veilig op hoogte te kunnen werken. Neem contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

3M
www.3MSafety.nl/contact