Bestel ook wastafels op maat eenvoudig online

Artikel delen

Douchebakkenopmaat.nl brengt nu ook composiet wastafels op de markt welke in iedere maat en vorm geleverd kunnen worden. Het materiaal is exact hetzelfde als van de composiet douchebakken waardoor de wastafels hier perfect mee gecombineerd kunnen worden. De composiet wastafels kunnen los geleverd worden maar een combinatie met een, eventueel op maat gemaakte, onderkast is ook mogelijk.

Er is keuze uit een aantal waskommen (vierkant, ovaal, rond of rechthoekig) welke volledig vlak worden geïntegreerd in de wastafels zodat deze uit één stuk worden geleverd. Verder kunnen deze als vrijhangende uitvoering (hoogte 10 tot 12cm) met een set muursteunen worden geleverd of als liggende versie voor plaatsing op een onderkast. Een overloop, een uitsparing als handdoekhouder of zonder kraangat (in combinatie met een inbouw wastafelkraan) is optioneel ook mogelijk voor alle uitvoeringen.

Uiteraard kunnen de wastafels worden voorzien van een enkele of dubbele wasbak, een extra spatrand kan indien gewenst ook geheel op maat meegeleverd worden. Als toplaag is er een ruime keuze uit diverse afwerkingen en kleuren, optioneel kan zelfs iedere gewenste RAL-kleur worden opgegeven. Hierbij kan ook de afvoerplug in de kleur van de douchebak worden meegeleverd.

De levertijd van een wastafel op maat bedraagt slechts 4 tot 5 weken, als u een schets van de gewenste wastafel mailt naar info@douchebakkenopmaat.nl ontvangt u vrijwel direct een vrijblijvende prijsopgave. Meer informatie over deze design wastafels kunt u vinden op onderstaande website.

Douchebakkenopmaat.nl
www.douchebakkenopmaat.nl/wastafels.html