Nieuwe aardse kleuren wastafelcollectie

Artikel delen

De natuur is én blijft een belangrijke inspiratiebron voor badkamerdesign, zo ook bij Artis van Villeroy & Boch. De Duits-Deense designer Gesa Hansen laat zich voor deze populaire opzetwastafelcollectie inspireren door kleuren uit de natuur. Dit jaar worden er drie nieuwe aardse tinten toegevoegd: Frozen, Forest en Deep Ocean. Met deze drie nieuwkomers bestaat de collectie van Artis uit tien BiColour kleuren, twee witte tinten en vier vormen (rond, ovaal, rechthoekig en vierkant).

Badkamer

Artis Deep Ocean.

Het concept van deze wastafelcollectie blijft echter hetzelfde: bij deze serie contrasteert de gekleurde buitenkant van de opzetwastafel met de glanzend witte binnenkant. De strakke, dunne rand maakt dit contrast nog duidelijker. Dit is mogelijk door het hoogwaardige materiaal TitanCeram. De Artis opzetwastafels kunnen worden gecombineerd met meubels uit de collecties Antao, Finion, Collaro en Legato.

Kleurexpert Gesa Hansen

Wastafel

Artis Frozen.

Gesa werkt al vele jaren succesvol samen met Villeroy & Boch en herdefinieert voortdurend het concept van kleur in de badkamer. Ze heeft zich nu laten inspireren door de kleuren uit de natuur. Met de toevoeging van de groene kleur Forest, de grijsblauwe kleur Frozen en de donkerblauwe kleur Ocean biedt de collectie nog meer mogelijkheden voor een passende badkamerinrichting. Gesa studeerde design aan de Bauhaus-Universiteit in Weimar en werd onlangs opnieuw geselecteerd door het Duitse AD magazine als één van de top 100 invloedrijke designers ter wereld. Kleuren zijn voor haar de perfecte manier om stemmingen te creëren en individualiteit uit te drukken.

Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.com