Alle materialen voor de mooiste gesloten voegen in één set

Artikel delen

Om de tegelzetter de mooiste cementgebonden voegen te laten maken heeft RUBI de daarvoor benodigde materialen samengebundeld in één handige set: de Set voor Perfecte Voegen. Deze set bevat een lijmkam, een inwasspaan, een spons en een sponsspaan.

Een van de meest bijzondere materialen uit deze set is de SUPERPRO inwasspaan, die door het ‘ruitenwissereffect’ minder voegsel achterlaat op de tegel. Daardoor ziet de vakman veel beter of de voeg vol zit. Ook de RUBINET SUPERPRO spons is een opvallend onderdeel van de set. Met de rode schuurzijde van deze spons worden na het inwassen – met weinig water – de aanzetten op de tegel losgedraaid. Laat dan de voegen goed aantrekken totdat de toplaag hard is. Hierna kan met de sponsspaan PLUS PRO met iets meer water over de voegen zelf gegaan worden, zodat deze ook helemaal schoon zijn van losse resten.

Het resultaat is een perfecte voeg zonder gaatjes van luchtbellen en een egale kleur, omdat er geen pigment weggespoeld wordt door overmatig gebruik van water in de eerste aanzet. Bij de Set voor Perfecte Voegen is ook een leaflet inbegrepen. Hierin wordt de juiste werkwijze van het inwassen van voegen met deze materialen uitgelegd.

RUBI
www.rubi.com