Platdakraam van HR++ isolatieglas

Artikel delen

De bekende kunststof lichtkoepel wordt door sommigen als minder fraai ervaren. Vooral de ‘bolle’ koepel wordt gezien als een onderbreking van de strakke vormen van de woning. De geïsoleerde dakramen van Daklichtshop.nl zijn vlak. De nieuwste loot aan de stam is ClearSky, het platdakraam van HR++ isolatieglas dat wordt geplaatst op een eigen gemaakte of reeds aanwezige opstand. Daarom wordt de ClearSky precies op maat voor de klant gemaakt.

Dit platdakraam is reeds geassembleerd en het glas is dus al verwerkt in het frame. Dankzij de structurele verlijming heeft het glas géén hinderlijke of van binnenuit zichtbare profielen. De beglazing is verwerkt in een stijlvol zwart geanodiseerd aluminium frame.

Dit frame wordt geplaatst op een bouwkundige opstand (niet inbegrepen), die minimaal 3 graden hellend is. Dit voorkomt dat er water op het daklicht blijft staan. Doordat het systeem geen gebruik maakt van deklijsten, kan regenwater ongehinderd van het dakraam afwateren.
Met de meegeleverde inbraakwerende schroeven kunt u het dakraam eenvoudig vastschroeven aan de reeds met dakbedekking ingewerkte opstand.

Uit voorraad zijn drie formaten leverbaar tegen zeer scherpe prijzen: 100 x 100 cm, 200 x 100 cm en 300 x 100 cm. Bij deze maatvoering gaat het om de buitenwerkse maat van uw opstand (in de schuinte gemeten), inclusief dakbedekking. Op aanvraag is ook maatwerk mogelijk of andere beglazing (warmtewerend of mat).
De ClearSky is getest op doorvalveiligheid, luchtdichtdichtheid en sneeuwbelasting. Daarnaast heeft het raam als inbraakpreventie weerstandsklasse RC2 en is daarmee geschikt voor Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Daklichtshop
www.daklichtshop.nl