iWindow platdakraam: Vlak. Strak. Glas.

Artikel delen

Nood aan natuurlijk daglicht via platte daken? Kies dan voor een platdakraam van Skylux. Het bedrijf is sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht in woningen. Bij Skylux kies je voor Belgische technologie en persoonlijke service.

dakraam

iWindow is een platdakraam die strak in het ontwerp staat dankzij het zogenaamde “flush design”. Ook biedt het raam, met een minimum aan elementen, maximale prestaties. De strakke belijning past perfect in een modern interieur. Het veiligheidsglas is optimaal isolerend en zorgt voor uitstekende prestaties op vlak van U-waarde, akoestiek, doorvalveiligheid en luchtdichtheid. Bovendien zijn de platdakramen verkrijgbaar in meer dan 75 verschillende afmetingen en dit in vaste en opengaande vorm. De grootste afmetingen zijn ramen van één op twee en één op drie meter. Daarmee haal je al flink wat daglicht binnen.

Om het raam van extra mogelijkheden en comfort te kunnen voorzien biedt Skylux verschillende toebehoren aan: buiten- en binnenzonwering (230 volt of Solar), insectengaas, zonverduistering, ledverlichting, enzovoorts. De platdakramen zijn beschikbaar in helder, opaal en zonwerend glas.

Skylux
www.skylux.eu