Bouwprominenten krijgen podium in The Human Agenda

Artikel delen

Op 2 november reikte Marinus den Harder het eerste exemplaar van het boek ‘The Human Agenda’ uit aan bouwtalent Rosemarie Pyrek. Building Heroes, bemiddelaar en opleider in de bouw, lanceert daarmee The Human Agenda: een boek over de grote thema’s in de bouw zoals talentontwikkeling, innovatie, vrouwen in de bouw en duurzaamheid. In dit boek komen de visies van bouwbedrijven, Building Heroes en bouwtalenten naar voren. Het verschijnt in een beperkte oplage en is beschikbaar voor het grote publiek.

Marinus den Harder: “Ik sluit me aan bij de visie van Building Heroes: de ontwikkeling van professionals in de bouw is gigantisch belangrijk. The Human Agenda vraagt aandacht voor dit thema en ik kan die missie alleen maar steunen. Het is dan ook een genoegen om het eerste exemplaar uit te reiken aan Rosamary, die haar leeftijdsgenoten hopelijk kan motiveren om ook deel uit te maken van deze mooi en dynamische sector.”
In The Human Agenda komen onder meer Marieke Roorda (directeur Krinkels), Peter Riemers (directeur Van Wijnen), Jan Hagedoorn (Coen Hagedoorn Bouwgroep), Bianca Seekles (Directievoorzitter ERA Contour), Jonathan Furst (CEO ASVB), Marinus den Harder (Groepsdirecteur Trebbe) en Mark Plaisier (Vrolijk Leven) aan het woord.

Podium

In The Human Agenda biedt Building Heroes een podium aan diverse klantpartners van het bedrijf. “De visie van deze partijen is leerzaam, inspirerend, vaak innovatief en verdient volgens ons dan ook een groter publiek. Ook laten we de bouwprofessional aan het woord, om wie het eigenlijk allemaal draait. Vaak willen ze trouwens hetzelfde als bouwbedrijven: vakmanschap vieren en leerzame, wederkerig relaties aangaan. Als verbindende factor tussen bouwhelden en bouwbedrijven, delen we in dit boek ook onze visie op thema’s als talentontwikkeling en vakliefde”, aldus Jeroen Meerum Terwogt, één van de oprichters van Building Heroes.
Building Heroes lanceert niet alleen een boek, maar ook een website waar de content uit het boek te vinden is. Uitgebreidere interviews uit het boek zijn te lezen op www.thehumanagenda.nl. Via deze website is het boek ook beschikbaar.

Over Building Heroes

Building Heroes is opgericht door Patrick van Ralen, Willem Molengraaf en Jeroen Meerum Terwogt. Zij combineren hun kennis en ervaring op het gebied van bemiddeling, coaching en management development in bouw, infra en vastgoed. Building Heroes werkt voor gerenommeerde bedrijven, zoals VolkerWessels, Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), Van Wijnen, Heijmans, Heembouw, Heilijgers en Coen Hagedoorn Bouwgroep.