Welke skills heeft de bouwsector nodig?

Artikel delen

De bouwwereld verandert razendsnel. Op technisch gebied, op operationeel vlak, in samenwerking. We moeten zorgen dat we de veranderingen bijhouden. Hoe? Door telkens in te zien waar we kunnen verbeteren. Dat begint altijd bij mensen. Zij zijn de bouwstenen van een bedrijf.

Als van en voor de bouw zorgt Brickton voor een plek waar bouworganisaties solide groeien. Waar professionals samenkomen om zich te ontwikkelen. Door samen te ontwikkelen zorgen we dat de sector goed voorbereid is op de toekomst. Zodat ons werk niet alleen efficiënter wordt, maar vooral ook leuker en betekenisvoller. Samen komen we vooruit. Brickton maakt zich hard voor de ontwikkeling van de bouw. Vandaar onze prangende vraag:

Welke (soft) skill heeft de bouwsector nodig?

Breng jouw stem uit via www.brickton.nl/poll/skills. De vaardigheid met de meeste stemmen zal vormgegeven worden in een (gratis!) training. En jij maakt kans om daarbij te zijn! Want van alle stemmers worden dertig mensen uitgenodigd om deze training gratis bij te wonen.

Dus welke skills zijn er nodig om alle uitdagingen in de sector aan te kunnen? Welke vaardigheid hebben jij en jouw collega’s nou écht nodig om succesvoller te worden. Stem op overtuigen & beïnvloeden, solide samenwerken, powerful presenteren of conflicthantering. Heb jij een betere suggestie? Laat het ons weten!

We roepen alle bouwprofessionals op om van zich te laten horen.

Stemmen is mogelijk tot 15 januari. De dertig deelnemers zullen via een loting gekozen worden. Datum en tijd worden nader bekend gemaakt.

STEM HIER