Opleiding voor nieuwe regels rookwerendheid

Artikel delen

Bent u bekend met de volledige regelgeving rondom rookwerendheid? Obex Opleidingen biedt u de kans om binnen 1 dag alles over brand- en rookwerendheid te leren. Kom niet voor verrassingen te staan met het oog op de aankomende wetswijzigingen en weet wat u te wachten staat!

whitebord

Vanaf 1 juli 2021 worden eisen op het gebied van rookwerendheid aan het Bouwbesluit 2012 toegevoegd. In eerste instantie is het vrij beperkt: de eisen die doorgevoerd worden hebben betrekking op de toegangsdeuren van woonfuncties. Vanaf 1 januari 2022 treedt een nieuw stelsel omgevingsrecht in werking, waarmee rookwerendheid een essentiële rol zal spelen bij het bouwen van bouwwerken.

Speciale opleiding

Ter voorbereiding heeft Obex een specifieke opleiding opgezet. De lesdag behandelt huidige en komende wet- en regelgeving, gaat in op verschillende normen en bespreekt aandachtspunten bij brand- en rookwerende scheidingsconstructies.

Meerdere mogelijkheden

Obex verzorgt op meerdere momenten en op meerdere locaties in Nederland de opleiding.
Bekijk Obex.nl voor actuele startdata en mogelijkheden. De opleiding is ook zeer geschikt om incompany op uw locatie te verzorgen. De opleiding kan in coronatijd ook online gevolgd worden!

Obex Opleidingen
www.obex.nl