Gereedschapstassen en -riem: onbeperkte mogelijkheden in één klik

Artikel delen

De introductie van de Sortimo ProClick gereedschapstassen en gereedschapsriem maken de werkdag veiliger, comfortabeler en efficiënter. Het gereedschap en werkmateriaal wordt direct op het lichaam gedragen, de handen blijven op deze manier vrij.

Gereedschapstassen en -riem: onbeperkte mogelijkheden in één klik

De introductie van de Sortimo ProClick gereedschapstassen en gereedschapsriem maken de werkdag veiliger, comfortabeler en efficiënter. Met ProClick wordt gereedschap en werkmateriaal in hoogwaardige polyester tassen direct op het lichaam gedragen. De handen blijven op deze manier vrij. Dit is een vereiste in veel branches, waar de arbodienst voorschrijft een gereedschapsriem te dragen. ProClick is het enige systeem, waarbij u de gereedschapstassen met één klik wisselt, zelfs tijdens het dragen.

man met gereedschapstas

Voor het vervoer van gereedschap en werkmaterialen in de bedrijfswagen biedt Sortimo al jaren diverse oplossingen zoals bedrijfswageninrichtingen, BOXXen, koffers en mobiele werkstations. Dit assortiment is nu uitgebreid met een oplossing voor op de werklocatie zelf: de ProClick gereedschapsriem en de ProClick gereedschapstassen.

Het ProClick systeem maakt het dragen van gereedschappen en werkmaterialen direct op het lichaam mogelijk. Het voorkomt bukken om gereedschap te pakken en zorgt ervoor dat de handen vrij blijven. Dit is essentieel bij branches waar veel op ladders, steigers of daken gewerkt wordt. Maar ook bij werken op vloerhoogte is het handig om materialen direct bij de hand te hebben.

De ProClick gereedschapstassen bieden, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht op de gereedschappen en materialen, dankzij verdeelschotten, lussen en haken. Afhankelijk van de toepassing kunnen de gereedschapstassen eenvoudig voor de klus worden gevuld en makkelijk worden gewisseld. De ProClick gereedschapstassen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

Sortimo
www.mySortimo.nl/proclick