“Op de bouwplaats is ons product onmisbaar”

Artikel delen

Mol Lifting verhuurt bouwliften voor goederen en personen. De liften variëren in hefvermogen, voltage, hoogte en capaciteit. “Wij hebben een zeer breed pakket aan personen- en goederenliften. Voor vrijwel alle toepassingen hebben wij de juiste lift,” vertelt Remko Mol, eigenaar van Mol Lifting. Zo kun je bij Mol Lifting terecht voor een liften met hefvermogens variërend tussen de 200 en 2×2000  kilo.

Onder de vele projecten van Mol Lifting vallen de renovatie van het monumentaal gebouw Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam, het Sluishuis in Amsterdam en het transformatieproject The Minister in Rijswijk. Je ziet de liften van Mol Lifting vooral bij nieuwbouw- en renovatie-projecten maar ook in de industrie.

Net als de bouw in Nederland worden de eisen aan liften steeds hoger.  “Wij volgen die trend,” zegt Mol. Met het productenassortiment speelt Mol Lifting mee met de ontwikkelingen van de markt.  Ook weegt duurzaamheid zwaar mee bij de investering van nieuw materieel.  Zeker omdat er steeds meer hoogbouw komt in Nederland, kun je een lift niet wegdenken. “Op de bouwplaats is ons product onmisbaar,” aldus Mol.

In een vroeg stadium neemt de klant contact met Mol Lifting op om advies te vragen. Vaak is niet precies bekend wat voor lift er nodig is. Afhankelijk van de locatie, het gevraagde hefvermogen en het personenaantal, komt Mol Lifting met een gericht advies. Hierna wordt een passende offerte opgesteld. Het bouwen van een lift zelf duurt zo’n 1 à 4 dagen afhankelijk van het type. De liften worden altijd gebruiksklaar opgeleverd met bedieningsinstructies. De gemiddelde huurperiode bedraagt zo tussen de 3 en 12 maanden.

Service is ook een belangrijk deel van de dienstverlening. Naast het brede assortiment en de klantgerichte advisering is dat wat Mol Lifting bijzonder maakt. De monteurs van Mol Lifting zijn allen gecertificeerd en kunnen bogen op jarenlange ervaring. Uiteraard worden de werkzaamheden op een zo veilig mogelijke manier uitgevoerd.

Mol Lifting
www.mollifting.nl