Designradiator met praktische functies

Artikel delen

De innovatieve infrarood designradiator Retango van HSK Duschkabinenbau is een aantrekkelijk alternatief voor de soms onaantrekkelijke en puur doelmatige, lompe radiatoren. Met zijn supervlak design en tijdloze vormgeving wordt de geheel elektrische radiator een ruimtebesparende blikvanger in de badkamer. De dubbele verwarmingstechnologie en een optionele regelaar op afstand, garanderen een eenvoudige bediening en het hoogste gebruiksgemak.

designradiator

Met zijn vlakke design en elegante uiterlijk integreert de elektrische infrarood designradiator Retango in elk badkamerinterieur. Moderne kleuren zoals grafietzwart maken hem de absolute blikvanger in de badkamer.

Het design van de infrarood designradiator is ruimtebesparend door de uiterst vlakke constructie. Deze radiator verspreidt niet alleen snel en betrouwbaar warmte, maar is tevens een optische verrijking voor elke badkamer. Goed voor de Red Dot Award, het internationaal begeerde kwaliteitskeurmerk voor goede vormgeving. Er kan worden gekozen uit een metalen of een glazen variant. Bij de metalen uitvoering kan uit een modern kleurenpalet worden gekozen. De Retango is standaard in wit en grafietzwart verkrijgbaar en in de modieuze speciale kleuren antraciet, parelgrijs en zandsteen.

Dubbele verwarmingstechnologie

De elektrische infrarood radiator heeft een innovatieve dubbele verwarmingstechnologie: hierbij verwarmt het bovenste gedeelte van de radiator met een temperatuur van maximaal 95 °C. Het gedeelte achter de handdoekhouder bereikt maximaal 65 °C en verwarmt zo de handdoeken veilig op de perfecte temperatuur. De Retango verwarmt bijzonder snel dankzij stralingswarmte: in minder dan vijf minuten bereikt hij de volledige warmteafgifte – en dat helemaal zonder storende geluiden.

Juiste grootte voor elke badkamer

designradiator

De Retango in de supervlakke glazen variant. Voor behaaglijk warme handdoeken kan worden gekozen voor maximaal drie chroom handdoekhouders die aan één kant of afwisselend kunnen worden gemonteerd.

Dankzij de diverse afmetingen is er in elke badkamer een geschikte plek voor de designradiator. Hij is verkrijgbaar in de uitvoeringen 600 x 1200 mm (550 watt), 600 x 1500 mm (660 watt) en 600 x 1800 mm (850 watt). Afhankelijk van de hoogte van het model kunnen optioneel tot maximaal drie handdoekhouders worden geplaatst. De aan één kant open en van chroom gemaakte handdoekhouders zijn verkrijgbaar in twee breedtes (430 mm of 550 mm) en kunnen aan één kant of afwisselend worden bevestigd.

Individuele programmering van gebruikstijden

Onderscheidend is de optionele afstandsbediening, waarmee de infrarood designradiator kan worden geregeld en geprogrammeerd. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen hoofd- en bij-gebruikstijden. Zo kunnen individuele gebruikstijden van de badkamer zonder problemen worden ingesteld. De afstandsbediening met radiografische ontvanger is naar keuze verkrijgbaar in een variant voor het stopcontact of als opbouwontvanger voor de wand, in de kleur wit. De afstandsbedieningssets voldoen bovendien aan de Ecodesign-richtlijn.

HSK Duschkabinenbau AG
www.hsk-duschkabinenbau.de