Kies voor het juiste multitool aansluitsysteem

Artikel delen

Bij de aankoop van zaagbladen voor multitools is het voor een vakman belangrijk om te weten welk aansluitsysteem zijn multitool heeft. Daarmee voorkomt hij dat hij de winkel verlaat met de verkeerde producten en dus een miskoop doet. Qblades heeft voor ieder systeem zaagbladen die naadloos passen op elk type multitool zodat professionals zorgeloos aan de slag kunnen.

 

grafiek“Het gebeurt nog regelmatig dat gebruikers van een multitool misgrijpen omdat ze niet weten welk aansluitsysteem hun machine heeft en een willekeurig zaagblad kopen. Met als gevolg dat het niet optimaal functioneert of zelfs helemaal niet op hun multitool past. Dat kunnen ze voorkomen door vooraf even te kijken welk aansluitsysteem hun gereedschap heeft”, zegt Benjamin Graef van Qblades.

Heldere en praktische informatie

Door hierover actief naar de dealers en eindgebruikers te communiceren, ondersteunt Qblades de markt. Graef: “Zo hebben we een brochure met daarin een overzicht van de verschillende aansluitsystemen en daarnaast de types zaagbladen die daarop passen. Die typeaanduiding staat vervolgens ook op de verpakking van de zaagbladen. Zo helpen we de eindgebruiker in het maken van de juiste keuze.”

Maar ook richting de dealers communiceert Qblades veelvuldig. “Zij hebben meer dan alleen onze producten op voorraad en wij waarderen een goed advies aan de eindgebruiker. Dus ook dealers moeten de verschillen weten tussen de aansluitsystemen Starlock Max, Starlock Plus, Starlock, Multimount, OIS, Open Back, Supercut en de daarbij passende producten om goed te kunnen adviseren.”

Qblades
www.qblades.com