Krachtige machine voor snoerloze vrijheid

Artikel delen

De Zeta P2 en Classic X accu-groeffreesmachine binnen handbereik zorgt in de werkplaats én op locatie voor meer efficiëntie en flexibiliteit. De nieuwe snoerloze Lamello machines zijn begin september 2022 geïntroduceerd en volop verkrijgbaar op RS-tools.nl.

accu-groeffreesmachine

accu-groeffreesmachineDe Classic X snoerloos is dé originele groeffreesmachine zonder kabel. De machine is snel en veelzijdig te gebruiken en vormt de basis voor het brede assortiment van RS Tools. Precisie op alle componenten maakt een perfecte pasvorm van de werkstukken mogelijk en dankzij de batterijaandrijving is hij nog flexibeler in gebruik. De multifunctionele aanslaghoek maakt perfecte verstekken mogelijk door aanslag aan het buitenoppervlak en stabiliseert in verticale positie.

 • Krachtig 18V LiHD accupack van het CAS accusysteem;
 • Verticale stabiliteit;
 • Variabele instelling van de groefpositie van 0-50 mm mogelijk;
 • Procesveilige verbinding met aan beide zijden exact gelijke afstand tot de frees;
 • Eén frees principe voor talrijke verbindingselementen.

accu-groeffreesmachineDe Zeta P2 snoerloos is een groeffreesmachine zonder kabel die geschikt is voor de P-System-verbindingselementen. De machine is dankzij de accu nog flexibeler in gebruik. Het geïntegreerde freesmechanisme wordt op de maximale freesdiepte automatisch geactiveerd en voert een zijdelingse freesbeweging voor de P-System-groef uit.

 • Krachtig 18V LiHD accupack van het CAS accusysteem, in twee maten met 4,0 Ah of 5,5 Ah;
 • Gebruik de Zeta P2 voor standaard lamelgroeven door uitschakelen van het freesmechanisme door de P-System-diepteregelaar op OFF te zetten. De P-System-frees van 7 mm wordt vervangen door de groeffrees van 4 mm;
 • Verticale stabiliteit;
 • Variabele instelling van de groefpositie van 0-50 mm mogelijk;
 • De freesmechanisme bestaat uit zeer precieze draaiende delen;
 • Bliksemsnel roteren voor het instellen van verschillende freesdieptes van P-System-verbindingselementen;
 • Gereedschapsloze verankering van verbinder zonder lijm of schroeven.

RS Tools
www.RS-tools.nl/lamello