Kerstboom scoren met warme oren

Artikel delen

Ga je dit jaar weer een kerstboom scoren? Zet dan je Carhartt muts op, dan blijft je hoofd lekker warm. Je ziet er ook nog eens stoer uit, dankzij het iconische logo voor harde werkers. One size fits all: dankzij de stretch stof past een Carhartt muts altijd. De beanie zit stevig en aangenaam op je hoofd zodat er geen wind onder kan waaien.

Beanie

De beanies draag je als het vriest, waait of sneeuwt. Ze zijn warm, onverslijtbaar en vormvast, daarom kom je de Carhartt muts overal tegen waar buiten wordt gewerkt. Bijvoorbeeld op de bouw, boerderij, tuinbouw, visserij en weekmarkt. Maar ook als je een kerstboom gaat scoren.

Beanie

Knit Holiday Beanie

Kerst beanieEr is zelfs een speciale Knit Holiday Beanie verkrijgbaar met gebreid sneeuwlandschap. Voor het ultieme kerstgevoel. Carhartt Beanies zijn ook ideaal om te dragen onder een helm, hoodie of oorbeschermers.

Informatie

Carhartt Beanies zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops, vanaf € 16,99. Ga voor meer informatie naar de website.

Carhartt
www.carhartt.com