Duurzaamheid in Stijl – Repareer, Draag, Leef!

Artikel delen

Hamilton Carhartt, de oprichter van Carhartt, was een onafhankelijke denker en een onvermoeibare ontwerper. Hij geloofde in zichzelf en in de producten die hij creëerde. Voor hem betekende “een eerlijke deal, of je nu voor mij werkt of bij mij koopt” veel. Hiermee heeft hij niet alleen een merk in werkkleding opgebouwd dat synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid, maar Carhartt vertegenwoordigt vandaag de dag iedereen die het leven en werk met passie benadert.

Reparatiekit kleding

Carhartt staat garant voor de kwaliteit, het vakmanschap en de prestaties van elk kledingstuk dat het bedrijf produceert. Daarom willen ze bij Carhartt ervoor zorgen dat een kapotte rits of ontbrekende knoop geen reden is om vroegtijdig afscheid te nemen van je kledingstuk. Door de focus te leggen op duurzaamheid en zelfreparatie, moedigt Carhartt mensen aan om hun kledingstukken langer te behouden en te genieten van de kwaliteit en het vakmanschap die inherent zijn aan het merk. Hiermee wil Carhartt niet alleen een merk van werkkleding vertegenwoordigen, maar ook een levensstijl waarin betrouwbaarheid, passie en zelfvoorzienendheid centraal staan.

De toewijding aan deze levensstijl is terug te vinden in de reparatiesets van Carhartt. De reparatiesets zijn ontworpen om je kledingstuk langer te kunnen dragen. In de reparatieset vind je alle knopen, ritsen en stoffen die je nodig hebt om zelf de klus te klaren. De patch kit is bijvoorbeeld geschikt voor reparaties aan de bekende Carhartt canvasstof van je tuinbroek, broek of jas. De ritsen- en knopenreparatieset kan je jas, vest, bib overall, coverall en broek weer in topconditie brengen.

Je kunt een gratis reparatieset naar keuze aanvragen via deze link. Daarnaast vind je hier handige “How to”-video’s en aanvullende informatie.

Carhartt
www.carhartt.com/