Tricorp’s korte werkbroeken: klaar voor de zomer

Artikel delen

De grote voordelen van korte werkbroeken zijn dat ze erg comfortabel en luchtig zijn. Dankzij de vakken kan er ook veel in worden opgeborgen. Bovendien heb je wat meer bewegingsvrijheid. Een nadeel is dat je benen en knieën minder goed beschermd zijn en daardoor sneller kunnen beschadigen. Hiernaast zijn je benen ook niet goed tegen de zon beschermd. Smeer je dus goed in en informeer bij je werkgever of de korte broek binnen de veiligheidsnormen past.

Tip: verruil na een dag hard werken je korte worker voor een trendy en comfortabele korte broek van Tricorp! Bijvoorbeeld de stijlvolle Jeans Premium Stretch Kort.

Tricorp heeft verschillende korte werkbroeken in de collectie. Van een basis werkbroek tot aan RWS-werkbroek tot aan korte Chino: voor iedere professional een passende broek!

Nieuw is de Werkbroek Twill Kort. De stof twill heeft als eigenschap dat het extreem lichtgewicht is. De broek voelt vol aan en het kreukt minder snel dan sommige andere stoffen. De Werkbroek Twill Kort bevat stretch en is wasbaar op 60 graden. Deze trendy werkbroek is te verkrijgen in vijf verschillende kleuren, waaronder de gloednieuwe kleur army.

Ook voor professionals die hoge zichtbaarheidskleding moeten dragen is er een korte werkbroek: Broek RWS Kort. Deze high visibility veiligheidswerkbroek is verkrijgbaar in fluorgeel en -oranje. Dankzij een elastische en verstelbare taille heeft de broek een hoog draagcomfort. Bovendien voldoet de Broek RWS Kort aan de norm EN ISO 20471 (klasse 1).