Balk of elektra zoeken? Gevonden!

Artikel delen

Ook Zircon – de bekende Amerikaanse leverancier van onder andere balkzoekers, metaaldetectors en elektrascanners is aanwezig op Bouw Compleet. De producent kwam 30 jaar geleden met de eerste balkzoeker op de markt en presenteert in Hardenberg verschillende modellen.

Nieuw te bewonderen modellen die bij een diversiteit aan klussen meer dan handig zijn: de Multiscanner L550 Onestep en de studsensor L50.

De Multiscanner L550 Onestep is een multifunctionele muurscanner met stroom en metaalscan. De scanner maakt gebruik van een display met achtergrondverlichting en lokaliseert tot 38 mm diepte het midden, de randen en de richting van houten en metalen balken achter muren, vloeren en plafonds. De aanwezigheid van elektrische bedrading wordt gedecteert tot 50 mm diepte. Ook betonijzer en koperpijp worden gelokaliseerd en ondiepe en diepe locaties worden van elkaar onderscheiden.

De Studsensor L50 is een eenvoudiger variant van de Multiscanner en is in te zetten om net zoals zijn grote broer tot 38 mm diepte het midden, de randen en de richting van houten en metalen balken achter muren, vloeren en plafonds te lokaliseren. Met een pijl op de muur wordt aangegeven waar het midden van de balk is. Ook de Studsensor detecteert elektrische bedrading tot 50 mm diep.

Zircon
www.zircon.com
Hal 4, Stand 437