Bouw Compleet, het feest voor Bouwend Noordoost Nederland

Artikel delen

Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Op deze drie beursdagen bent u van harte welkom van 13:00 uur tot 15:00 uur. Het is de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied.

Feest voor bouwend Noordoost-Nederland

De beurs wordt het feest voor bouwend Noordoost-Nederland. Zo is de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 en is een volledige beurshal ingericht met als thema ‘Leven in de Bouwerij’ waar fun, entertainment en netwerken samenkomen.

Personeelstekort in de sector

Bouw Compleet is hét platform voor het werven van nieuw personeel. De beurs brengt vraag en aanbod bij elkaar op het Toekomstplein, waar bezoekers vacatures kunnen bekijken van deelnemende exposanten. Ook nodigen we studenten, die een beroepsgerichte opleiding volgen, uit om de vakbeurs te bezoeken en zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein zijn partijen vertegenwoordigd als opleidingsinstituten en detacheringsbureaus. Middels dit initiatief geeft Bouw Compleet antwoord op de vraag naar en het gebrek aan nieuw personeel.

Liveband tijdens de VrijMiBo

In tegenstelling tot voorgaande jaren sluiten we Bouw Compleet af op vrijdag 11 oktober. Dit biedt u de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet tijdens de VrijdagMiddagBorrel (VrijMiBo) in hal 3, in de Bouwerij. Gedurende drie beursdagen draait hier een DJ en op de vrijdagavond treedt een band op. U bent hier van harte welkom om te ‘proosten in het Oosten’!

Interesse in Bouw Compleet?

Meer informatie? Houd de website van Bouw Compleet in de gaten www.bouwcompleet-hardenberg.nl