Het bouwconcept WOOWN® op Bouw Compleet

Artikel delen

WOOWN® geeft antwoord op de vraag naar complete betaalbare woningen met lage maandlasten. Het is een bouwconcept waarbij kwaliteit, innovatie en bouwsnelheid voorop staan. Omdat ze bouwen volgens een gestandaardiseerde bouwmethodiek welke bestaat uit een hoge mate van prefab elementen, kunnen ze snel, goed en prijsbewust bouwen.

Dit betekent overigens niet dat het een standaardproduct is; wonen met WOOWN® geeft vrijheid, ruimte én keuze. De keuze uit verschillende modellen en maten, met verschillende afwerking niveaus.

Duurzaamheid en levenskwaliteit vinden ze erg belangrijk. De bouwsector is een van de grootste grondstofverbruikers ter wereld. Door het bouwproces efficiënter te organiseren en meer te prefabriceren dragen ze bij aan het beperken van afval, terugdringen van CO2 uitstoot en het efficiënt verwerken van materialen. Uiteraard bouwt WOOWN® een duurzame, onderhoudsarme woning. Alle basisconfiguraties voldoen aan de EPC 0 norm. Verantwoord bouwen, dus! Voor meer informatie over dit concept ga naar www.woown.nl. Of bekijk de projecten van WOOWN® op Bouw Compleet? Registreer u vandaag nog via www.evenementenhal.nl/bouw-hb met de volgende code 61900014144.