Het aftellen is begonnen voor de 22ste editie van Bouw Compleet

Artikel delen

Nog drie weken te gaan en dan is het zover. Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Bouw Compleet is dé ontmoetingsplek van Noordoost-Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Dit jaar sluiten we de werkweek op een feestelijke wijze af op Bouw Compleet. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op de vrijdagavond genieten van de live band Say Cheese.

In de Bouwerij kunt u het beleven!

Hal 3 staat dit jaar in het teken van fun, entertainment en netwerken. Zo treft u in deze hal exposanten aan als WOOWN®, het bouwconcept waarbij kwaliteit, innovatie en bouwsnelheid voorop staan. Ook BMN Bouwmaterialen presenteert zich in één van de lounges. BMN presenteert hier de BMN Connect app. Met deze app kunt u een woning opnemen en gelijk uw bestelling plaatsen. Tevens kunt u uw kennis over ‘veilig werken’ bij Volandis, waar u uw collega kunt uitdagen op de ‘Kop van Jut’. Of doe mee met één van de Pubquizen die georganiseerd worden door onder meer Zelfstandigen Bouw. Deze ondernemersorganisatie is er voor alle zzp’ers in de bouw, hout en techniek. Op Bouw Compleet vertellen ze u meer over AOV Bouw.

Toekomstplein

Op het Toekomstplein in hal 1 komen vraag en aanbod samen. Zo treft u hier openstaande vacatures van exposanten. Zo verzorgt PBOP iedere dag op het Toekomstplein een korte presentatie waar stress en burn-out preventie centraal staan. Om het Toekomstplein staan opleidingsinstituten, maar ook CNV Vakmensen zijn dit jaar aanwezig. Tot slot kunt u informatie inwinnen over software waarmee u tijd- & (faal)kosten kunt besparen, zo heeft ATS-software een Praktische Kozijnsoftware ontwikkeld, die ze graag aan u laten zien.

Vraag vandaag nog eenvoudig uw gratis tickets aan!

Via www.evenementenhal.nl/bouw-hb met registratiecode 61900014144.