In de spotlight

Producten
Artikel delen

Loodvervanger

Wat: Loodvervanger Ubiflex Extreme
Merk: Ubiflex Extreme van Ubbink
Uitgebracht: Januari 2018
Bijzonderheden: uitstekende verwerking en blijvende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen -30°C tot + 180°C.

Ubiflex van Ubbink is een loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist en bladlood in alle gevallen kan vervangen. Naast de bekende bitumen loodvervangers Ubiflex Standaard en Ubiflex Ribbel introduceert Ubbink een nieuwe variant: Ubiflex Extreme. Deze loodvervanger op basis van siliconen met aluminium versterking, heeft de ‘look en feel’ van lood en dezelfde voordelen als de bitumen varianten. Ubiflex Extreme is een dubbelzijdige topper en levert een blijvende uitstekende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen -30°C tot + 180°C. Het gladde oppervlak geeft een strakke afwerking, is makkelijk schoon te maken en vuilwerend. Het product is beschikbaar in verschillende breedtes en rollengtes in de kleuren zwart/grijs en rood/grijs.

Door de dunne samenstelling is de loodvervanger makkelijk plooibaar en mede daardoor makkelijk verwerkbaar. Door het lichte gewicht is het probleemloos toe te passen in lange lengtes en wordt het aantal verbindingen tot een minimum beperkt. Ubiflex Extreme knipt of snijdt u eenvoudig op maat, is tot 30% uitrekbaar en blijft flexibel bij zowel extreem hoge als extreem lage temperaturen.

Ubiflex Extreme is goed getest en onder andere voorzien van UV, KIWA en BBA-certificaat. Het gaat de levensduur van een gebouw mee, kan bladlood in alle gevallen vervangen en is toepasbaar in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist. Het is onschadelijk voor mens en milieu, duurzaam en recyclebaar.

Door het gladde oppervlak realiseert u een strakke afwerking die u makkelijk schoon maakt maar ook vuilwerend is. Ubbink produceert Ubiflex Extreme in eigen huis. In tegenstelling tot de traditionele waterkering is Ubiflex Extreme prijsvast. Daarnaast realiseert u een gemiddelde arbeidsbesparing van 30% en is Ubiflex Extreme niet diefstalgevoelig.

Ubiflex Extreme maakt deel uit van het Ubiflex loodvervanger programma van Ubbink, dat bestaat uit:

  • Ubiflex Extreme, de nieuwe en soepele variant loodvervanger voor extreme weersomstandigheden.
  • Ubiflex Ribbel, een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage, waarin aan de onderzijde een ribbel is aangebracht van circa 10 cm voor dakpannen en
    gegolfde dakbedekkingen
  • Ubiflex Standaard, een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage voor de overige toepassingen.

Meer informatie: www.ubiflex.nl

BouwTotaal