AfbouwVakdag 2019

Artikel delen

De AfbouwVakdag wordt op 4 april 2019 dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)-leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Allemaal tijdens één overkoepelend evenement voor de complete afbouw: Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage. Het wordt een bruisende vakbeurs en netwerkdag, waar volop ruimte is om kennis op te doen en uit te wisselen.

Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een bijzondere industriële locatie. Speciaal voor alle bezoekers van de AfbouwVakdag bouwt de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) deze locatie om tot een futuristische bouwplaats. De fabriekshal wordt geheel in ‘afbouwthema’ gestyled. Elke sector – Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo, Plafond- & Wandmontage en Diensten – krijgt een eigen expertise wijk. Zo kunt u op 4 april heel overzichtelijk alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten gepresenteerd zien om uw werk makkelijker, mooier en interessanter te maken. Ook komen er korte, technisch inhoudelijke lezingen en is er een buitenterrein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties.

In het hart van de vakbeurs, te midden van alle expertise wijken, komt een sfeervol plein met foodtrucks en ‘terrasjes’. Zo wordt netwerken gezellig en gemakkelijk. Exposanten en bezoekers uit alle sectoren kunnen over en weer informatie uitwisselen en elkaars kennis en kunde benutten.

Exposanten en bezoekers vinden uitgebreide informatie op www.afbouwvakdag.nl