NOA is verhuisd per 1 maart

Artikel delen

Per 1 maart 2022 heeft NOA samen met de huurders AFNL en Van Gorcom Advocaten het pand aan De Smalle Zijde 20A te Veenendaal betrokken. Er wordt momenteel nog hard gewerkt om ook de nieuwe ontmoetingsruimte, vergaderfaciliteiten en het gloednieuwe praktijkcentrum in gereedheid te brengen.

noa

De kantoren bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond vinden we een grote ontmoetingsruimte met keuken en vergaderfaciliteiten. Ook verrijzen naast het pand de contouren van het gloednieuwe praktijkcentrum. Het duurt helaas nog wel even voor dit in gebruik kan worden genomen. Later in het jaar wordt de totale accommodatie feestelijk geopend.

Het nieuwe adres:
NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP Veenendaal

Het postadres en telefoonnummer blijven:
Postbus 310
3900 AH Veenendaal
T 0318-54 73 73
E info@noa.nl
W www.noa.nl