Gewaarborgde bevestiging voor hekwerkmontage

Artikel delen

Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veiliger, duurzamer en sneller worden gemonteerd. De universele DJP-Isofix-verbinding is namelijk voorzien van een isolerende plugmantel, waardoor er géén contact is tussen de bevestiging en het houten kozijn. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is DJP-Isofix 100% corrosievrij.

EENVOUDIG WAARDE TOEVOEGEN MET BEHOUD VAN GARANTIE

De DJP-Isofix pluggen worden onder gecontroleerde omstandigheden aangebracht. De verwerking is eenvoudig en afgestemd op het gangbare proces in de timmerfabriek. Het systeem, inclusief hekwerkmontage, is gecertificeerd volgens SKH beoordelingsrichtlijn BRL 0801.

FORSE REDUCTIE MONTAGETIJD

De bevestigingsgaten brengt de timmerfabriek al in de voormontage aan. Op de bouw worden de draadeinden in de plug gedraaid, zonder kans op houtsplijten. Het kozijn is direct gereed voor hekwerkmontage. Dit kan door één persoon in één arbeidsgang gebeuren.

FORSE REDUCTIE FAALKOSTEN

De hekwerkleverancier en timmerfabriek stemmen rechtstreeks montagepunten af, wat de kans op bouwfouten minimaliseert. Het van tevoren inmeten en boren op de bouw behoren tot het verleden.

UNIVERSEEL

Het systeem is geschikt voor de montage van alle hekwerken. De geoctrooieerde DJP-Isofix is de ideale vervanger voor alle andere bevestigingssystemen op de markt, en is verkrijgbaar bij INNODEEN BV.

INNODEEN BV
www.innodeen.nl/DJPisofix