PrimaCover Carpet beschermende tapijtfolie

Artikel delen

Tapijt en bouwactiviteiten zijn geen gelukkige combinatie. Bouwstof, water, cementmortel of stucgips kunnen het tapijt onherstelbaar beschadigen. Speciaal voor nieuwe en bestaande vloerbedekking, heeft PrimaCover een beschermende transparante zelfklevende tapijtfolie in het assortiment: PrimaCover Carpet. Deze is op vloeren en trappen handig aan te brengen met de PrimaCover Dispenser.

Afdekmaterialen die niet speciaal zijn ontwikkeld voor toepassing op tapijt, blijven niet netjes liggen, maar gaan ‘lopen’ over het oppervlak. PrimaCover Carpet blijft wel op zijn plaats liggen, dankzij de speciaal ontwikkelde lijmlaag. Onder de voorwaarde dat de cementdekvloer droog is, kan PrimaCover Carpet veilig worden aangebracht op recent gelegd tapijt. Het verwijderen gebeurt zonder resten achter te laten.

Entreevloeren

Niet alleen wordt PrimaCover Carpet aangebracht in de directe omgeving van de bouwactiviteiten. Omdat deze tapijtfolie een aardig stootje kan hebben, wordt PrimaCover Carpet ook toegepast op tapijt gedekte entreevloeren, gangpaden en trappen in de routing naar het bouwproject. Zo blijft de vloerbedekking ook in de rest van het gebouw schoon. Afhankelijk van de intensiteit waarmee de oppervlakken worden belast, kunnen bouwers voor extra bescherming ook kiezen voor PrimaCover Carpetsaver. Dat is een tweelaagse tapijtbeschermer die bestaat uit folie met een polyestervlies.

Dispenser

Het aanbrengen van PrimaCover Carpet gaat gemakkelijk door middel van de PrimaCover Dispenser, een afrolapparaat dat is voorzien van een telescoopsteel, waardoor knieën en rug worden gespaard. Deze PrimaCover Dispenser is – vanwege de afneembare steel – ook zeer geschikt voor het aanbrengen van PrimaCover Carpet op trappen.

Primaverde BV
www.primacover.com
0416-820248
verkoop@primaverde.nl