PrimaCover Carpet zelfklevende tapijtfolie voor vloeren en trappen

Artikel delen

Bestaand tapijt beschermen tijdens afbouw, installatiewerkzaamheden en projectinrichting? Dat kunt u gerust overlaten aan PrimaCover Carpet zelfklevende tapijtfolie voor vloeren en trappen. Ook ideaal voor het afdekken van tapijt tijdens de laatste opleveringswerkzaamheden. Een vieze voetstap of klodder verf kan immers onnodige (en oneindige) discussies over herstelkosten opleveren. Deze voorkomt u met deze betrouwbare PE-beschermfolie.

PrimaCover Carpet tapijtfolie voor vloeren en trappen

Tapijtgedekte vloeren en trappen

PrimaCover Carpet is bestand tegen water, verf en tal van andere vervuilingen. Deze zelfklevende tapijtfolie laat zich gemakkelijk aanbrengen en kan zelfs tot 4 weken blijven liggen. Het product is niet alleen geschikt voor de bescherming van vloeren. Omdat PrimaCover Carpet zelfklevend is, is deze ook aan te brengen op tapijtgedekte trappen.

Entree en gangen

Deze tapijtfolie is uitstekend geschikt voor het afdekken van de gehele vloerbedekking. Met name bij lichte en middelzware werkzaamheden zoals afbouw, schilderwerken, installatie en projectinrichting. Maar ook tijdens intensievere bouwactiviteiten. Want voor het creëren van looppaden van en naar de ruimten waar gewerkt wordt is PrimaCover Carpet een gemakkelijke en snel aan te brengen oplossing. Op die manier beperkt u op eenvoudige wijze het risico op vervuiling van de omliggende zones. Dat is dan ook de reden waarom we PrimaCover Carpet bij bouw- en renovatieprojecten vaak vinden in de entree en in de gangen.

Meer informatie

Meer informatie over PrimaCover Carpet tapijtfolie vindt u op de website www.primacover.com. Of neem contact op voor productinformatie en verkoopadressen via Primaverde BV.

Primaverde BV
www.primacover.com
https://primacover.com/series/primacover-carpet
verkoop@primaverde.nl
0416-820248