Werkplek om mee te nemen

Artikel delen

Festool breidt zijn systeem voor het organiseren van de werkplek verder uit en biedt vanaf oktober 2018 een nieuwe mobiele werkplaats aan. Deze werkplaats is ideaal voor het transporteren van systainers en creëert dankzij het flexibele werkvlak optimale werkomstandigheden op de bouwplaats en onderweg. Hij kan naar eigen wens ingericht worden en zorgt voor orde en overzicht.

Door zijn grote flexibiliteit, geringe gewicht, compacte afmetingen en het gemakkelijk op- en afgaan van trappen kan de mobiele werkplaats MW 1000 moeiteloos getransporteerd worden. Met de grote stootvaste wielen van massief rubber is ook het op- en afgaan van trappen een fluitje van een cent, of dat nu in de werkplaats, bij het inladen in de bus of op de bouwplaats is. Dankzij de compacte afmetingen en de simpele montage en demontage is de mobiele werkplaats bijzonder gebruiksvriendelijk. De nieuwe MW 1000 is voorzien van een stabiel werkvlak, dat uit een werkblad met gaten en een aluminium profiel bestaat, en beschikt over flexibele klem- en bevestigingsmogelijkheden. De laderail zorgt voor gemakkelijk toegang tot de inhoud van de systainers en kan zonder gereedschap op de gewenste hoogte gezet worden.

Met de optioneel verkrijgbare uittrekladen kan de mobiele werkplaats naar wens aangepast worden. De aanbouwtafel kan in een handomdraai stevig en veilig opgeborgen worden en staat daardoor tijdens het transport muurvast. Slimme details zijn de verstelbare duwbeugel, de glijvlakken en de verzonken handgreep. Hierdoor kan één persoon de MW 1000 uiterst snel en eenvoudig in de bus laden. Dankzij de robuuste opklappoten is de aanbouwtafel in een oogwenk klaar voor gebruik. De in hoogte verstelbare stelvoeten zorgen ervoor dat de tafel altijd waterpas staat.

Festool
www.festool.nl