Compacte slagmoersleutel met veel power

Artikel delen

De bouwsector maakt kennis met de nieuwe 21,6V slagmoersleutel van Aimsak. Het is een sterke slagmoersleutel met 500Nm power, gevoed door een 6.0 ampère accu. Arjan Kamp van Aimsak Nederland: “Het mooie voor de vakman is dat we veel vermogen aan een lichtgewicht, compacte machine hebben weten te koppelen. Deze machine weegt slechts 2,2 kg en is daarmee prettig en arbeidsvriendelijk in het gebruik. En je schroeft toch met gemak de bouten van een staalconstructie of van de wielen van je materieel er moeiteloos mee los en vast.”

Aimsak is een Koreaanse producent die al 25 jaar ervaring heeft in de ontwikkeling en productie van elektrisch gereedschap. Kamp: “Van onze klanten horen wij dat de eerste gebruikers van deze accuslagmoersleutel laaiend enthousiast zijn. Omdat de machine vrijwel al het werk aankan, aangezien de machine met 1700W wordt gevoed, 2300 slagen per minuut heeft en veel power bezit. Daarbij is het gereedschap zeer handzaam door zijn compacte vorm en lage gewicht. Verder zijn er de voordelen van ingebouwde LED verlichting, weergave van het accuvolume, koolborstelloze motor en diepontladings- en overbelastingsbeveiliging.”

Deze moerslagsleutel past is een serie nieuwe elektrische gereedschappen op basis van 21,6V en 6.0Ah, waaronder een cirkelzaag, haakse slijper, boor/schroefmachines, reciprozaag en boorhamer. “We hebben ook een range lichtere of juist zwaardere machines, zoals een slagmoersleutel van 1000 Nm. Maar dan is ook het gewicht hoger. Aimsak is volop bezig een compacte, lichte slagmoersleutel met 1100 Nm te ontwikkelen. Want dat beste van twee werelden – compact én veel power – is een uitkomst voor de vakman.”

Aimsak Europe
www.aimsak.eu