Slimmer en veiliger toegang verlenen

Artikel delen

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is dormakaba ontstaan. “Onze fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten. Wij bieden oplossingen en diensten voor een beveiligde én comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. Alles uit één hand.”

Dormakaba hecht grote waarde aan de synergie tussen de diverse producten. Elk gebouw of terrein vereist zijn eigen, specifieke toegangsoplossing. Het portfolio van dormakaba voorziet op duurzame wijze in alle wensen en eisen ten aanzien van de implementatie en verbetering van maatregelen die de organisatie van uw toegangen vereenvoudigen.

  • Gedegen advies en begeleiding van een ter zake kundige partner;
  • Ontzorging door ruime ervaring met projectmanagement;
  • Samenstelling van een alomvattende oplossing toegesneden op uw specifieke situatie;
  • Producten uit één hand welke volledig geserviced worden waardoor de continuïteit gewaarborgd is.

Op BouwBeurs 2019 kunt u kennismaken met het portfolio van dormakaba. Ervaar de mogelijkheden en het comfort van de mechanische en elektronische sluit- en slotsystemen, het design van dormakaba deurbeslag en inbraak-beveiligde schuifdeuren. U bent welkom op stand 10HS05 op het Hang- en Sluitwerkpaviljoen in Hal 10 van Jaarbeurs Utrecht.

“Met meer dan 150 jaar ervaring en niet aflatende investeringen in innovatie staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid, gemak en betrouwbaarheid. Met deze basis staan we als vakkundige, vertrouwde partner aan de zijde van onze klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-) project.

dormakaba
www.dormakaba.nl

Bezoek dormakaba op Bouwbeurs 2019, hal 10 , Stand HS05