Stoere deurdruk voor elke houten deur

Artikel delen

In het veelzijdige assortiment deurbeslag van Intersteel vormt de antracietkleurige deurkruk Rombo een stoere deurkruk voor elke houten deur. Dankzij de geribbelde verdikking van de handgreep ligt de Rombo lekker en stevig in de hand. Bovendien geeft het de deurkruk een eigen en unieke uitstraling.

Stalen deurhendel op een houtendeur

De kleur antraciet is momenteel erg populair binnen het deurbeslag. “Met name voor lichte of helemaal witte binnendeuren zoeken steeds meer consumenten een alternatief voor het – overigens nog steeds erg gewilde – zwarte deurbeslag. Antraciet steekt iets minder hard af tegen de lichte deur dan zwart. De vraag naar die nuancering groeit en daar springen we met het assortiment van Intersteel op in”, zegt Marc Pastoors van Intersteel.

Het is niet alleen de antraciet kleur die de Rombo zijn unieke uitstraling geeft. “De stoere uitstraling wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door de geribbelde verdikking van de handgreep. We hebben de handgreep met behulp van een ruitmotief verdikt tot 22 millimeter. Net iets dikker dan een gewone ronde handgreep van 19 millimeter, maar dankzij het motief van de geribbelde verdikking ontstaat meteen een stoere deurkruk.”

De Rombo is momenteel alleen nog in de kleur antraciet verkrijgbaar, maar in de loop van dit jaar wordt de collectie uitgebreid met andere kleuren. “Ook in de nieuwe kleuren zal de Rombo zijn eigen stoere uitstraling behouden.” De Rombo (artikelnummer 0029.126902) kan toegepast worden op alle houten binnendeuren en gangbare maatvoeringen.

Intersteel
www.intersteel.nl