Comfortabele en energiezuinige balansventilatie

Artikel delen

Met deze toestellen HRC EcoMax en MaxComfort brengt Orcon de standaard voor balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) naar een volgend niveau.

Dit dankzij het zeer hoge rendement (99,3 en 99,7%) in combinatie met het lage elektriciteitsverbruik (SPI 0,13 W/m3/h en 0,17 W/m3/h). Naast deze unieke eigenschappen is het toestel dankzij 8 aansluitingen en links/rechts draaibaarheid eenvoudig op te nemen in een technische installatie. Om het plaatje compleet te maken houdt de geïntegreerde constant volumeregeling het toestel continue op 1% nauwkeurig in balans. En met de standaard geïntegreerde vochtsensoren en RF-functie wordt er altijd een A+ energielabel behaald. Hiermee sluit deze perfect aan bij de huidige wet- en regelgevingen én de toekomstige BENG-methodiek die al vanaf 2020 van kracht wordt.

Informatie: www.orcon.nl