Koppel uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat

Artikel delen

Air Excellent van Ubbink is een innovatief, flexibel en modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. U heeft optimale ontwerpvrijheid doordat u ronde en halfronde kanalen moeiteloos kunt combineren. De kanalen brengt u eenvoudig naar ieder ventilatiepunt en daardoor is het luchtverdeelsysteem ook zeer geschikt voor vraaggestuurde ventilatiesystemen.

Luchtdicht, lagere drukverliezen en geluidsarm

Het Air Excellent luchtverdeelsysteem bestaat onder andere uit innovatieve kanalen, bochten en koppelstukken die een luchtdichte aansluiting garanderen. Met Air Excellent brengt u eenvoudig de flexibele luchtkanalen naar de ventilatiepunten in de woning. Door de luchtkanalen zonder aftakkingen kent het systeem lagere drukverliezen dan traditionele luchtverdeelsystemen. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en geluidsniveau!

Verwerkersgemak

Het Air Excellent luchtverdeelsysteem kent vele verwerkersvoordelen! Door de flexibele ventilatiekanalen en een compleet programma van hulpstukken ondervindt u vrijwel geen beperking bij het ontwerpen en plaatsen. Air Excellent staat voor eenvoudige montage, want het systeem is makkelijk in te korten, te koppelen en ter plaatse op maat te maken. Met de montagebeugels fixeert u de kanalen, zowel los als geschakeld.

Eenvoudige inregeling en berekening

De luchtverdeelkast is een belangrijk onderdeel van het luchtverdeelsysteem. Naast de 800 Serie, biedt Ubbink de compacte 200 Serie luchtverdeelkasten voor beperkte installatieruimte. Met behulp van restrictieringen aan de binnenzijde van de luchtverdeelkast regelt u het systeem in. Via het gratis Ubbink rekenprogramma op www.aeconfigurator.nl berekent u de inregeling al achter de tekentafel! Hiermee stelt u eenvoudig het kanalensysteem met de daarbij behorende weerstanden, inregelstanden en materiaal uittrekstaat samen.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.airexcellent.nl