Douchebak voor snelle installatie en strak eindresultaat

Artikel delen

De strak en ruim ontworpen inloopdouche vormt al vele jaren een sterke trend, ondanks dat installatie hiervan niet altijd eenvoudig is. Met name het voorkomen van lekkages vraagt extra aandacht. Ter vereenvoudiging hiervan ontwikkelde JACKON Insulation een nieuw concept voor de douchebak van inloopdouches: de JACKOBOARD Aqua Cera Premium. Deze douchebak van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS) wordt geleverd met de bijbehorende tegels die exact op maat zijn gesneden. Hierdoor is de installatie voor zowel professional als particulier een stuk eenvoudiger en wordt een strak eindresultaat gerealiseerd.

JACKOBOARD Aqua Cera Premium biedt alle voordelen van douchebakken in geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS): lichtheid, gegarandeerde waterdichtheid, duurzaamheid, eenvoud en een snelle plaatsing. Hij wordt geleverd met vloertegels in de exacte afmetingen van de douchebak. Dit voorkomt het risico op breuken en het tijdrovende proces van het uitsnijden op maat. De vloertegels hoeven enkel gelijmd te worden. De meegeleverde afdichtingsband zorgt tevens voor optimale afwerking van de installatie en vermijdt dat er water tussen de douchebak, muur en vloer komt.

De Aqua Cera Premium is beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook kan de positie van de waterafvoer worden aangepast met behulp van een afvoerputje of afvoergoot. Voor een nog strakkere uitstraling wordt de douchebak aangeboden met grote tegels; dit beperkt het aantal voegen. Er kan gekozen worden uit acht afwerkingen met de uitstraling van natuursteen, ruw beton of zelfs marmer om de doucheruimte in elke gewenste stijl te personaliseren.

JACKON Insulation
www.jackon-insulation.nl