Douchebak op maat online bestellen

Artikel delen

Douchebakkenopmaat.nl brengt een uniek en exclusief product op de markt : betaalbare design douchebakken van composiet welke volledig op maat (per cm op te geven) worden geleverd. Deze doucheplaten hebben een dikte van slechts 27mm, en zijn antislip, 100% niet poreus en standaard voorzien van afschot.

 

Montage van een composiet doucheplaat kan direct op iedere vlakke ondergrond, inclusief houten vloeren, en resulteert in een douchevloer zonder voegen of kitnaden in de vloer waardoor de kans op een eventuele lekkage nagenoeg nihil is. Door de geringe hoogte kunnen ze op gelijke hoogte met de vloertegels worden gemonteerd of op de (tegel-) vloer worden geplaatst. Bovendien is het afschot altijd voldoende en zijn deze douchebakken zeer onderhoudsvriendelijk.

De douchebakken van Douchebakkenopmaat.nl worden standaard geleverd met een uitneembaar afvoerrooster van gepolijst roestvrijstaal, optioneel kan deze ook in de kleur van de douchebak worden geleverd. Het standaard meegeleverde douchebaksifon heeft een geringe inbouwhoogte van slechts 58mm en is voorzien van een uitneembaar zeefje om haren e.d. op te kunnen vangen.

Er zijn diverse modellen en uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld met of zonder opstaande rand of met een geïntegreerde afvoergoot. Voor de toplaag is er een ruime keuze uit diverse afwerkingen en kleuren, optioneel kan zelfs iedere gewenste RAL-kleur worden opgegeven.
De levertijd bedraagt slechts 4 weken, als u een schets van de gewenste douchebak mailt naar info@douchebakkenopmaat.nl ontvangt u vrijwel direct een vrijblijvende prijsopgave. Meer informatie over deze luxe design douchebakken op maat kunt u vinden op de website.

Douchebakkenopmaat.nl
www.douchebakkenopmaat.nl.