“Een assortiment is pas compleet met ondersteunende diensten”

Artikel delen

Raab Karcher heeft zich de afgelopen jaren meer en meer gericht op de steeds grotere uitdagingen waar bouwers mee te maken hebben. Begroten, groen bouwen, logistiek of het onderhoud van je website. Juist de zaken die het échte werk vaak in de weg staan. Raab Karcher brengt haar assortiment en de ondersteunende diensten onder de aandacht met de gedachte ‘Hoe kunnen we je helpen?’. Terug te zien in de nieuwe portal en ook op de afgelopen BouwBeurs.

De leveranciers en de gevoerde merken van Raab Karcher zijn blij om in een omgeving te staan waar de klant de rust vindt om goed te kiezen. Die rust vind men pas als er geen kopzorgen meer zijn over ingewikkelde planningen, eindeloze offertes of simpelweg: ‘hoe krijg ik mijn materiaal op de plaats van bestemming?’. Leanworks, de dienst waar hier op gedoeld wordt, biedt de bouwer de mogelijkheid om zijn materiaal tot op de bouwplek zelf geleverd te krijgen, als is dat acht-hoog, drie-achter.

RaabWorks, RaabOnline, Greenworks, RaabCalc, Leanworks. Diensten die het leven van alle bouwers versimpelen. Door de diensten af te kunnen stemmen op de specifieke wensen van de individuele bouwer boekt deze direct voorsprong bij het gebruik ervan. Een professionele training bij Greenworks laat de bouwer al snel veel energie besparen. Of RaabCalc, een online tool die je je project feilloos laat calculeren, met actuele prijzen uit de webshop van Raab Karcher. Allemaal diensten die ertoe doen, om de bouwer te helpen. Simpel.

Raab Karcher
www.raabkarcher.nl