In de spotlight

Producten
Artikel delen

Traploos uitschuifbare lichtmasten

Een goed verlichte bouwplaats is belangrijk, onder meer om veilig te kunnen werken wanneer de lichtomstandigheden verre van ideaal zijn. AIC heeft in samenwerking met Ballast Nedam nieuwe, compacte lichtmasten ontwikkeld met unieke eigenschappen. Eenvoudig door één persoon te plaatsen, te monteren en aan te sluiten. Uw bouwplaats is een handomdraai goed verlicht.

Wat: Traploos uitschuifbare lichtmasten
Leverancier: AIC
Kenmerkend: Eenvoudig door 1 persoon te installeren

De lichtmasten zijn uiterst stabiel dankzij de ballastblokken onder in de metalen behuizing. Deze ideale stabiliteit maakt het traploos uitschuifbare karakter van de lichtmasten van unieke kwaliteit. Vloeiend, en op ieder punt tussen de 2,40 m en 8 m in te stellen. Het telescopisch uitschuiven van de lichtmast kan afhankelijk van het type handmatig, elektrisch dan wel hydraulisch geschieden.

De compacte lichtmasten, van slechts 1,20m x 1,20m, zijn eenvoudig te vervoeren. Ten behoeve van transport zijn de lichtmasten van ideale maten, kenmerken en specificaties voorzien. Opslaan is dankzij het stapelbare karakter van de metalen behuizingen van de lichtmasten eenvoudig en vergt weinig ruimte, daarbij kunnen maximaal twee masten op elkaar gezet worden. De masten zijn van alle kanten door een heftruck te benaderen, liften en verplaatsen dankzij de daarvoor aangebrachte kokers onder in de behuizing van de masten.

De lichtmasten zijn leverbaar met een diversiteit aan eenvoudig te monteren lampen, zoals metaalgasdamp schijnwerpers of milieuvriendelijke en duurzame ledlampen. Uw bedrijfslogo kan op één of meerdere zijdes geplaatst worden. De lichtmasten zijn van Nederlands fabricaat, uitgebreid getest en van een CEE verklaring voorzien. De lichtmasten worden uit voorraad geleverd.

AIC Groothandel B.V.
www.aic.nl

BouwTotaal