Ultrastevige viltplaten van geperst textielvezel

Artikel delen

PrimaCover Defend is een alleskunner op het gebied van vloerbescherming. Deze palletgrote platen (80x120cm) van geperst textielvezel hebben een dikte van 4mm. Overal waar mechanische bescherming van vloeren nodig is, kunnen ze worden ingezet. Leg ze bijvoorbeeld aaneengesloten op de vloer en voorkom beschadigingen door puin, kruiwagens, steigers, ladders en bouwstempels. Of gebruik juist enkele platen PrimaCover Defend bij kleinere klussen om ondergrond en materiaal te beschermen tijdens montage, afbouw en onderhoud.

 

PrimaCover Defend is gemakkelijk mee te nemen en nodigt daardoor uit om veelvuldig te gebruiken. Het leggen van de platen gebeurt snel en efficiënt. Ze worden strak tegen elkaar aangebracht op de vloer en kunnen indien nodig gemakkelijk op maat worden gemaakt met een schaar of mes. Eventueel kunnen ze onderling verbonden worden met geschikte tape. PrimaCover Defend textielplaten zijn meermaals bruikbaar.

Omdat PrimaCover Defend 100% damp-open is, zijn de platen ook geschikt als bescherming van vloeren die niet helemaal doorgedroogd zijn. In situaties waar bescherming nodig is tegen water en verf, kan PrimaCover Defend uitstekend gecombineerd worden met andere afdekmaterialen, zoals PrimaCover Carpet tapijtfolie of PrimaCover Standard afdekvlies.

Primaverde BV
www.primacover.com