Lecol: jouw partner bij vloerrenovatie

Artikel delen

Je vindt bij Lecol producten van de hoogste kwaliteit voor het installeren, afwerken, renoveren en onderhouden van allerlei soorten vloeren, zoals egaliseermiddel, parketlijm, parketlak, impregneerolie, schuurmateriaal, parketschuurmachine en onderhoudsmiddel. Maar, is dát waarvoor jij als professionele parketlegger of stoffeerder ’s ochtends de wekker zet? Niet helemaal.

Met goede producten alleen kom je er niet. Of het nou gaat om een grootschalig renovatieproject of een kleine installatie: het eindresultaat valt of staat met de manier waarop een project gemanaged wordt. Wat je nodig hebt is expertise. Mensen met relevante knowhow, veel ervaring en bovenal een flinke portie persoonlijke betrokkenheid. Dat niet alleen, je wilt natuurlijk ook anytime, anyplace informatie inwinnen en producten bestellen. Dat kan bij Lecol. Om jou als partner dus optimaal te ontzorgen, ondersteunt Lecol je zowel persoonlijk als digitaal.

Samen met jou als partner zoekt Lecol constant naar nieuwe toepassingen en producten. Met gerenommeerde leveranciers zoals Wakol, Loba, Lägler en sia Abrasives zoekt Lecol naar hoe het nóg beter en nóg slimmer kan. Een voorbeeld van de samenwerking is de unieke tweelaags onzichtbare watergedragen lak LOBADUR 2K InvisibleProTect AT waarmee je in 1 dag een vloer kunt lakken met de uitstraling van onbehandeld hout. Lijkt onmogelijk. Is het niet.

LECOL CHEMIE BV
www.lecol.nl