Douchegoten ideaal voor renovatie

Artikel delen

Voor renovaties van doucheruimtes of badkamers levert Van den Berg nu ook douchegoten die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld; de R-Line. Vanwege de geringe inbouwhoogte van slechts 65 mm zijn deze roestvrijstalen douchegoten uitstekend geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld verdiepingsvloeren.

Een breedte van 60 mm en de strakke afwerking middels een gesloten deksel, geeft deze douchegoot een ruimtelijk effect. Deze douchegoot is rondom voorzien van een instort flens en zandhuid zodat plaatsing veilig en doelmatig kan plaatsvinden. Een zijuitlaat van 40 mm en het uitneembare kunststof waterslot maken deze renovatie douchegoot compleet.

De R-Line douchegoten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd. Douchegoten zijn groter van formaat in vergelijking met doucheputten; hierdoor zijn deze geschikt voor grotere douchecabines zoals inloopdouches. De R-Line is leverbaar in diverse lengtes, van 600 mm tot 1000 mm en is uit voorraad leverbaar.

Van den Berg biedt een breed scala aan douchegoten aan. Meer informatie over de R-Line douchegoten en het complete assortiment van Van den Berg, vindt u op onderstaande website.

Van den Berg afvoerputten
www.douchegoot.nl