Nieuwe inzetstukken van glas bij douchegoten

Artikel delen

Puristisch met highlights van ton sur ton is de trend. Daarom introduceert TECE nieuwe inzetstukken (roosters) van gesatineerd glas voor haar assortiment douchegoten. Deze elegante inzetstukken hebben dezelfde look & feel als de onlangs geïntroduceerde gesatineerd glazen wc-bedieningsplaten TECEsquare, zodat deze harmonieus zijn te combineren.

Inzetstuk douchegoot

Dankzij het zijdeglans ogen de inzetstukken transparant en hebben een mooi optisch diepte-effect. De nieuwe inzetstukken zijn in het wit en zwart glas leverbaar in lengten van 700 tot 1.500 mm. Het glas heeft een drager van roestvaststaal en heeft een testbelasting van 300 kg doorstaan volgens Load Class K3.

Naast glas levert TECE egale design roosters van roestvaststaal, zowel geborsteld als gepolijst en vier roestvaststalen roosters met een bijzonder ontwerp: de designs basic, drops, organic en quadratum. De roosters zijn leverbaar in lengten van 700 tot 1.500 mm, zowel in een geborstelde als gepolijste uitvoering.

Moderne badkamer

Keuze uit twee modellen

TECE onderscheidt zich met de klassieke TECEdrainline douchegoot en de TECEdrainline-Evo. Bij de ‘Evo’ wordt het afdichtingsmanchet voor gemonteerd geleverd. Dit betekent voor de installateur een snellere montage, grotere betrouwbaarheid en minder aansprakelijkheidrisico’s. Om beschadigingen en bouwvuil te voorkomen wordt de douchegoot geleverd in een beschermhoes. Tot slot voldoen de douchegoten TECEdrainline-Evo aan de hoge normen DIN EN 1253 en DIN 18534 en zijn ze voorzien van een originaliteitszegel, die handelsfraude moet voorkomen.

TECE
www.tece.com