De geheimen van AutoCAD en BIM

Artikel delen

Wil jij aan de slag als technisch tekenaar? Of ben je werkvoorbereider, constructeur of technicus en zou je graag meer willen weten over de programma’s waar je mee werkt?
TEC/CAD College kent alle geheimen van AutoCAD, BIM, Revit, 3ds Max, Inventor en Fusion 360 en we deelt deze graag met je.

TEC/CAD College ontwikkelt cursussen en opleidingen voor het werken met tekenprogramma’s. Of u nu net begint met tekenen of al een expert bent, van de allereerste basis tot aan verschillende HBO-trajecten, voor alle niveaus kunt u bij ze terecht. “We zijn ook de uitgever van de studieboeken die horen bij de opleidingen. De boeken zijn geschreven door onze docent Ronald Boeklagen en nemen je stap voor stap mee door de software en de mogelijkheden.”

Volg je een cursus of opleiding bij TEC/CAD College? Dan ontvang je na afloop het wereldwijd erkende ‘Autodesk ATC Course Completion Certificate’. “We zijn namelijk Autodesk gecertificeerd. We wonnen meerdere keren de award voor ‘Best Autodesk Training Center’. Ronald Boeklagen werd uitgeroepen tot ‘Best ATC instructor of the Benelux’. Met zijn 35 jaar ervaring bij TEC/CAD kent hij alle ins en outs en weet dit op een goede en heldere manier over te brengen aan zijn cursisten.”

Wil jij ook graag meer te weten komen over de geheimen van CAD? Of wil jij je kennis updaten met de nieuwste mogelijkheden en functies? Op de website van TEC/CAD College vind je nog veel meer informatie over de cursussen en de boeken. Maak gebruik van de gratis tools en de vele instructiefilmpjes. Download de cursusbrochure en kijk op de kalender voor de data.

TEC/CAD College
www.cadcollege.nl