Warmtewerende golfplaat

Artikel delen

Zijn de golfplaten op uw bedrijfsdak toe aan renovatie? Kies voor Novoclear Plus. Met deze nieuwe lichtdoorlatende én hittewerende golfplaat biedt Kunststoffenindustrie Van Boven sinds kort een hoogwaardige oplossing aan, die aan alle actuele bouw- en isolatie-eisen voldoet. De Novoclear Plus is volgens de producent een must-have met het oog op kunststof dakrenovatie, zeker met de vele hete zomers die we ongetwijfeld nog in het verschiet hebben!

De Novoclear Plus is door Van Boven in samenwerking ontwikkeld, en toegevoegd aan hun polycarbonaat programma. Naast de standaard polycarbonaat golfplaat in helder en opaal. De nieuwe warmtewerende golfplaat is verkrijgbaar in drie verschillende types en kan projectmatig worden ingezet. De driewandige structuur en de speciale co-extrusie reflecteren de stralingswarmte van de zon. Afhankelijk van de mate van warmtewering en lichtdoorlating kunt u kiezen uit drie uitvoeringen. Afhankelijk van de wensen en eisen van de klant wordt een keuze gemaakt welke uitvoering het beste bij het project past. Meer warmtewering geeft minder lichtdoorlating en vice versa. Door de speciale structuur van de Novoclear Plus plaat ontstaat er volgens de producent een goede thermische isolatie.

Kunststoffenindustrie Van Boven heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste producenten van kunststof daglichtproducten. De kracht van dit bedrijf ligt in het aanbieden van maatwerkoplossingen. Iets dat zij al bij heel veel mooie projecten en renovaties hebben mogen doen, in de meer dan 65 jaar dat dit bedrijf bestaat. De klant kan aangeven wat voor constructie gewenst is, waarna het team van producent Van Boven zorgdraagt voor een soepel verlopende productie en vakkundige uitvoering. Het bedrijf levert aan (bouw)bedrijven, ondernemers en ZZP’ers. Zowel in het binnen- als in het buitenland.

Van Boven
www.van-boven.com