Eenvoudig verduurzamen met raamfolie

Artikel delen

Veel gevels bestaan voor een groot gedeelte uit glas. Daardoor wordt het in de zomer binnen snel warm en verlaat veel warmte de ruimte via het glas in de winter. Dat is niet echt energiebesparend? Voor oplossingen om duurzamer te leven of te besparen op de energiekosten van je bedrijf zijn er duurzame energieoplossingen. Maar de snelste en meest duurzame oplossing is raamfolie. Met de juiste raamfolie zorg je voor eenvoudig voor 100% meer comfort en bespaar je op energiekosten.

De innovatieve raamfolie van Reflect Glasfilm maakt beglazing isolerend én warmtewerend. Daardoor is het eenvoudig om van CO2-positief naar CO2-neutraal te gaan. Met zonwerende folie geniet je van een koeler werkklimaat en bespaar je op kosten van andere koeling zoals airconditioning. In de koudere maanden heeft de folie ook een gunstig effect op het binnenklimaat. In de winter zorgt de folie er juist voor dat de warmte binnenblijft. Ook in de wintermaanden kan je dus besparen op kosten van energie omdat je minder hoeft te stoken.

Deze raamfolie kent 92% warmtewering en 40% meer isolatie. Het kan gemonteerd worden op bestaande beglazing worden zonder ingrijpende verbouwing. En het kent een snelle terugverdientijd: in de meeste gevallen is de investering van raamfolie binnen 3-5 jaar terugverdiend.

Reflect Glasfilm
https://reflectglasfilm.nl/filmtypen/