Word een ACE

Artikel delen

Je bent CAD-engineer en je bent klaar voor een volgende stap. Je wilt je specialiseren in jouw vak. Word een ACE, Autodesk Certified Engineer. Bij TEC/CAD College volg je een, door de overheid erkent, verkort HBO-traject waarmee je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van CAD vergroot en een HBO-certificaat behaalt.

TEC/CAD College biedt verschillende HBO-trajecten. Je kunt ze als los traject volgen of als minor bij een volledig HBO-studie. De opleiding concentreert zich puur en alleen op de CAD-technieken. Na het behalen van het certificaat mag je de titel ‘ACE’ achter je naam voeren.

Kies bijvoorbeeld voor de opleiding ACE Architectural Designer. Met dit traject kun je je verder specialiseren en professionaliseren in CAD voor de bouw. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte, waarin je leert hoe je bouwinformatie (BIM) kunt toepassen en hergebruiken in 3D-modellen. Je wordt een expert in Revit.

Tijdens het afstudeerproject zet je, onder professionele begeleiding, de eerste stappen in de praktijk, zodat je het geleerde direct kunt toepassen. Je sluit de opleiding af met een mondeling examen. Naast Architectural Designer kunt je ook kiezen voor System manager, Mechanical designer en 3D designer.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kies dan voor een van de HBO-trajecten van TEC/CAD college. Kijk voor meer informatie en de cursusdata op de website van TEC/CAD College. Ook voor korte cursussen en boeken op gebied van technisch tekenen kun je daar terecht. Maak gebruik van de gratis tools, de vele instructiefilmpjes en download de cursusbrochure.

TEC/CAD College
www.cadcollege.nl