Duitse degelijkheid in energie-efficient dakraam

Artikel delen

Dakwerkers hebben te maken met hoge werkdruk en hoge eisen van de klant. Ze moeten voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit, energie-efficiëntie en levensduur. Daarom hebben ze oplossingen nodig die gemakkelijk en snel te installeren zijn, zoals het ‘German made’ dakraam RotoQ.

RotoQ kunststof biedt eigenschappen zoals hoogwaardige verwerking en eenvoudige installatie. Daar komt nog een hoge energie-efficiëntie bij, met name een lange levensduur en energiezuinigheid. Ook de slimme detailoplossingen zoals de voormontage van het thermische isolatieblok en de dampwerende kraag maken van RotoQ een premium product. De uitgebreide accessoires kunnen eenvoudig en vrijwel zonder gereedschap achteraf worden ingebouwd.

Installatie van het dakraam is eenvoudig dankzij een slim plug-in systeem met akoestische klikmelding. Tevens zorgt de uitgebreide voormontage in de fabriek van montagebeugels, isolatieblok en dampwerende kraag er voor dat de montage betrouwbaar en snel kan worden uitgevoerd. Daarnaast is het thermische isolatieblok voorgemonteerd; deze zorgt tezamen met driedubbele beglazing tot passiefhuis waarden. Gegarandeerde kwaliteit met 15 jaar garantie op Roto dakraam *

Roto Frank Benelux
www.roto-dakvensters.nl