Nieuwe 4-pans dakraam met hoge isolatiewaarde

Artikel delen

Roto introduceert een nieuwe maat raam, ideaal voor renovaties van bestaande, niet geïsoleerde zolderramen en nieuwbouwsituaties waar een functionele verluchting gecreëerd moet worden tegen zo laag mogelijke kosten.

dakraam

Het nieuwe raam van Roto gooit hoge ogen qua isolatiewaardes en staat inmiddels volop in de belangstelling bij woningcorporaties die hun bestaande woningvoorraad willen verduurzamen. Vaak worden bij na-isolatie trajecten hoge Rc waardes op het dak gehaald, maar creëert men vervolgens een isolatielek met laagwaardige daglichtoplossingen. Roto heeft hier nu met het 4-pans raam een technisch goede oplossing, die zeer kostenefficiënt kan worden toegepast.

De oplossing van Roto kenmerkt zich voor de bewoner ook nog eens door een hoge gebruiksvriendelijkheid met een bediening onderin de vleugel en de beschikbaarheid van raambekledingsproducten.

Het 4-pans raam met een afmeting van 46 x 60 centimeter heeft een hoge montagevriendelijkheid voor een snelle en probleemloze inbouw. Dankzij de flexibele aanpassing van de vleugelscharnieren is het raam ook na installatie altijd bij te stellen. Met een vervormingsvrij gelamineerd naaldhouten frame en vleugel waarop ze 15 jaar garantie geven is men gegarandeerd van een hoge productkwaliteit en langdurige zekerheid.
Door de volledige bescherming en afdichtingen rondom, dankzij een luchtdichte manchet, wordt de beste energie-efficiëntie behaald, conform BENG en WKB-eisen.

Roto
www.roto-dakvensters.nl