VCA-cursus en examen veilig volgen in coronatijd

Artikel delen

PlusPort organiseert als enige in Nederland tijdens de corona-crisis VCA examens die veilig worden afgenomen. Het bedrijf heeft in nauw overleg met PBNA twee locaties zo ingericht dat examenkandidaten veilig hun VCA examen kunnen afleggen. De groepsgrootte is maximaal 10 personen en met meer dan 2 meter afstand tussen kandidaten.

PlusPort levert via VCAdirect.nl en via PlusPort.com e-learning cursuspakketten zowel Nederlands en Engels voor: B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCA. Meer dan 25.000 cursisten per jaar volgen de e-learning om vervolgens examen te doen. Kandidaten kunnen blijven leren totdat zij geslaagd zijn. Naast 14 modules met audio, zijn er een naslagwerk en oefentoetsen beschikbaar. Dus 100% kennis opdoen en dan in 1 keer slagen.

PlusPort raadt werkgevers en werknemers aan nu de VCA-training en -examens in te plannen. Ook als de VCA certificaten, die men al in het bezit heeft, nog enkele maanden of jaren geldig zijn. Nu kunnen de medewerkers via e-learning zich thuis voorbereiden en veilig examen doen. Zo wordt deze periode juist benut om de VCA compliancy in orde te brengen voor de komende jaren.

Kijk op www.vcadirect.nl of www.plusport.com/veiligheidstrainingen/vca voor de actuele planning in Zwijndrecht en Den Haag.

PlusPort
www.plusport.com