KOMO betonproducten voor handelsprijzen

Artikel delen

Zwaagstra Beton levert betonproducten met draagvlak voor ondernemers in de infra- en agri-sector. De keer- en silowanden van Zwaagstra mochten al langer het KOMO-keurmerk dragen; na meerdere succesvolle audits mag het bedrijf het KOMO-keurmerk sinds begin 2020 voor alle standaardproducten voeren.

Wie denkt dat het bedrijf dit heuglijke feit aangrijpt om haar prijzen te verhogen, heeft het mis. Zwaagstra producten hebben al een goede reputatie in de markt, mede op basis van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De eisen die de markt stelt aan kwaliteit, prestaties en duurzaamheid zijn de basis voor alle KOMO-beoordelingsrichtlijnen en de daarop verstrekte certificaten. KOMO-certificering biedt dus een toegevoegde waarde voor de gehele bouwketen en infrabouw.

Gunstige prijzen

Zwaagstra Beton deelt haar succes met haar klanten en heeft besloten al haar standaardproducten met KOMO-keurmerk onverminderd scherp in de markt aan te bieden. Klanten krijgen de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
De producten zijn direct uit voorraad leverbaar, hebben een hoge draagkracht en lange levensduur. De afwerking is naar keuze. Zwaagstra Beton heeft een eigen productie en transporteert ook zelf. Producten worden rechtstreeks vanaf de vrachtwagen geplaatst of gelegd (optioneel).

Meer info: www.zwaagstrabeton.nl